В Одеській області судитимуть підлітка, який зарізав матір та сестру (відео)

Поліцейські скерували до суду справу щодо 16-річного жителя Подільського району, який позбавив життя сестру та матір. Про це повідомили у прес-центрі ГУНП в Одеській області.

Нагадаємо: трагедія сталася 6 квітня 2024 року у місті Ананьїв. 11-річний хлопчик, повернувшись додому, через вікно побачив у будинку маму без ознак життя, про що повідомив у поліцію. Прибувши на місце події, поліцейські виявили у різних кімнатах оселі тіла 38-річної жінки та її 7-річної доньки зі слідами ножових ушкоджень. Поліцейські оперативно встановили причетність до вбивства 16-річного сина загиблої, розшукали хлопця і затримали.

Було встановлено, що напередодні події між матір’ю та підлітком, який перебував в алкогольно-наркотичному сп’янінні, стався конфлікт, у ході якого розлючений юнак кілька разів вдарив матір кухонним ножем.  Зрозумівши, що його 7-річна сестра перебуває у сусідньому приміщенні та може розповісти про скоєний ним злочин, він вбив і її. Результати дослідження підтвердили причетність хлопця до злочину. На підставі зібраних доказів правоохоронці висунули юнакові обвинувачення у вбивстві та нарузі над тілом померлої. Ці злочини кваліфікуються за п.п. 1 та 2 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 297 Кримінального кодексу України.

Підлітку загрожує до 15-ти років позбавлення волі. Наразі він знаходиться у слідчому ізоляторі.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та сторінку у Facebook.
Потрібна допомога журналістів? Пишіть: info@priboi.news

0 / 5. 0

Оцените статью

Добавить комментарий